Noord-Holland


houthandel.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Noord-Holland
Bremers Houthandel
Bremer's houthandel, de oudste en meest veelzijdige houthandel in haarlem, zowel voor particulieren als aannemers een bezoek waard
http://www.bremershouthandel.nl/

Blok
Blok
http://www.houthandelblok.nl/

Baars & Bloemhoff
Baars & Bloemhoff
http://www.baars-bloemhoff.nl/

Ambachtelijk Fijnhoutbewerker
Ik ben ambachtelijk meubelmaker in amsterdam. in opdracht vervaardig ik meubels en houten objecten. de opdrachten komen van particulieren en bedrijven. mijn werk omvat o.a. : unieke kasten en tafels; speciale projecten als kamerschermen, balie's, bijzonder keuken- en kantoormeubilair. de vormgeving: strak, organisch of design. materiaal: (massief)hout, metaal en/of kunststof.
http://www.ha-kruizinga.nl/

Carpentier
Op bouwplein aalsmeer vindt u al uw bouwmaterialen en de top in keukens, badkamers en tegels. topmerken, waaronder siematic en comprex, jacuzzi, whirlpool en villeroy & boch.
http://hout.carpentier.nl/

Eecen
Houten, natuursteen, kopen, grenen, leggen, verven, laten, vloer, delen, schuren, lakken, laminaat, plank eiken, hout, bedrijf, parket, leggen, vloeren
http://www.eecen.nl/

Van de Stadt BV
Houthandel van de stadt bv is zowel importeur als voorraadhoudend specialist in hout. het bedrijf, dat zijn wortels heeft in het zaandam van 1694, heeft zich vooral toegelegd op zelfstandige import van tropisch hardhout, loofhout uit de gematigde gebieden en hoogwaardige amerikaans naaldhout.
http://www.vandestadt.nl/

MULTIPL-X
Meubelmakerij multipl-x is een atelier voor ontwerp en uitvoering van meubelen
http://www.multipl-x.nl/

Houthandel J.Daalder
J. daalder & zn specialist in houten blokhutten en tuinhuisjes. een presentatie van ruim 60 blokhutten en tuinhuisjes. vindt u op ons eigen terein in breezand.
http://www.daalder.com/

Gorters
Gorter's houthandel bv is één van de weinige nog zelfstandige houthandels in noord-holland. sinds 1935 staat gorter's houthandel bv bekent als een zeer betrouwbare leverancier van hout en plaatmaterialen in noord-holland, en ook steeds vaker daarbuiten.
http://www.gorterhout.com/

ZN Houtindustrie
Zuid-nederlandse houtindustrie oss: van stamhout tot gekant hout; houtsoort en maat kennen bij ons weinig beperkingen. maar ook voor massieve deuren kunt u bij ons terecht.
http://www.zuidnederlandsehoutindustrie.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 11 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy